# 0
Curata sangele de toxine cu aceasta reteta simpla de suc natural

Imbunatateste in mod natural functionarea inimii, arterelor, creierului si a altor organe cu aceasta reteta simpla de suc care curata sangele. Chiar daca organismul are un sistem bun pentru a ajuta la purificarea sangelui si eliminarea toxinelor, este recomandat ii dam un impuls pentru a-l ajuta sa aiba performante mai bune.

Noi ingeram toxine zilnic, fie ca este vorba de hrana pe care o mancam sau aerul pe care il respiram. Purificand sangele vom ajuta la eliminarea acestor toxine care creeaza in mod normal ravagii in organism, care se maniveste prin: dureri de cap, oboseala, alergii, imunitate scazuta si o serie de alte probleme de sanatate.

Sangele curat, fara foarte multe toxine, permite un transfer mai bun de oxigen si alte substante nutritive importante pentru toate partile corpului. Sangele cu un continut mai scazut de toxine este mai eficient in a transporta oxigenul si alte substante nutritive pentru diferite organe si pentru a le mentine functionarea la capacitate optima.

Acesta reteta de suc natural pentru curatarea sangelui va elimina o buna cantitate de toxine si te va ajuta sa te simti fantastic, avand o stare generala foarte buna.

Ingrediente:

  • 3 sfecle rosii de marime medie
  • 4 radacini de telina
  • 2 morcovi de marime medie
  • 3 mere
  • 1 castravete
  • sucul de la doua lamai
  • ghimbir

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un blender si lasa pana cand vei obtine sucul. Se consuma imediat pentru a preveni oxidarea.

___

Acorda nota pentru Curata sangele de toxine cu aceasta reteta simpla de suc natural

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 2,75 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response