# 0
Cum pastram lamaile proaspete si suculente

Dupa cum stim cu totii, lamaile sunt unele dintre cele mai sanatoase fructe de pe planeta si care sunt frecvent folosite de oameni din intreaga lume datorita numeroaselor proprietati pe care le au pentru sanatate. Sunt bogate in vitamin C, astfel incat putem spune cu usurinta ca sunt extrem de utile in tratarea problemelor comune legate de gripa si raceala si chiar previn probleme de sanatate mai grave, cum ar fi pietre la rinichi. Lamaile, de asemenea, reduc retentia de apa in corpul uman si ajuta la sanatatea vaselor de sange.

Majoritatea persoanelor pastreaza lamaile intr-un bol, in bucatarie sau camera de zi. Acest lucru este un mod gresit de a pastra lamaile proaspete. De obicei pastram rosiile, ceapa si alte legume in frigider, desi acest lucru va reduce semnificativ gustul si valoarea nutritiva. Niciodata lamaile nu se pastreaza la frigider, este cea mai mare greseala.

Lamaile tinute la frigider isi vor pierde aroma si valoarea nutritiva doar dupa o saptamana. Din fericire exista o metoda perfecta pentru a pastra lamaile proaspete pentru o luna.

Daca doresti sa pastrezi lamaile proaspete si suculente trebuie sa le pui intr-o punga de plastic, sa o sigilezi si sa o pui la frigider.

Restrictionarea completa a aerului ar avea efect invers, iar lamaile s-a strica mult mai rapid. Pastrandu-le in acest fel va fi un echilibru intre expunerea la aer si temperatura rece si astfel vor dura chiar si o luna.

Acorda nota pentru Cum pastram lamaile proaspete si suculente

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (9 voturi, media: 3,22 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response